CAO 2.0 komt eraan!

Terwijl de Feyenoord-selectie zich op het aangrenzende trainingsveld voorbereidde op de desastreus verlopen play-off replay tegen NAC Breda vond afgelopen dinsdag in de perszaal van stadion De Kuip de presentatie van HS-ARBEIDSVOORWAARDEN BV plaats over de CAO 2.0. Tijdens een zeer geslaagde gebruikersdag van Pointlogic, aanbieder van F3, programmatuur waarmee bedrijven hun CAO en personeelkosten kunnen berekenen en beheren. Onder de aanwezigen bevonden zich vertegenwoordigers van AWVN, brancheorganisaties uit bedrijfsleven en zorgsector en bedrijven uit ondermeer de energie- en telecommunicatiesectoren.

De presentatie van CAO 2.0 staat niet op zichzelf. Op LinkedIn van HS-ARBEIDSVOORWAARDEN BV (http://www.linkedin.com hs-arbeidsvoorwaarden bv) vindt u de samenvatting ervan in de vorm van een artikel en een slide-presentatie. Ook kunt u meedoen aan een poll over CAO 2.0! Binnenkort verschijnt een uitgebreider artikel in het blad Zeggenschap over Arbeidsverhoudingen. Een korte presentatie-film op YouTube is in voorbereiding. Tenslotte vinden er op Twitter van tijd tot tijd contacten plaats over CAO 2.0, ondermeer met vakbonden en vakbondsbestuurders. In een poll op Twitter sprak 71% van de deelnemers zich uit voor de komst van CAO 2.0!

Veel deelnemende organisaties en bedrijven bleken zeer geïnteresseerd en sommigen – zoals Vodafone – bleken al stappen in de richting van de CAO 2.0 te hebben gezet. CAO 2.0 is in! CAO 2.0 sluit aan op de werknemers 2.0, zoals beschreven in het boekje ‘Werknemer 2 punt 0’ van het Nederlands Instituut voor Sociale Innovatie, een initiatief van AWVN, FNV Bondgenoten, CNV Bedrijvenbond en enkele universiteiten. Het boekje is gratis te bestellen op http://www.ncsi.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: