Neem deel aan Nationaal Panel CAO 2.0!

Deze week wordt het Nationaal Panel CAO 2.0 geïntroduceerd!
CAO 2.0 is inmiddels in een aantal bedrijven en bedrijfstakken ‘geland’. CAO 2.0 staat voor de toekomstgerichte CAO met veel keuzevrijheid voor werknemers binnen budgetten voor financiële arbeidsvoorwaarden, vrije tijdaanspraken, inzetbaarheid en employability, vitaliteit en mobiliteit.

Hoewel aan de komst van de ‘nieuwe’ werknemer 2.0 – volgens onderzoek snel, slim en sociaal – door weinigen wordt getwijfeld blijft de vraag natuurlijk of werknemers behoefte hebben aan de mogelijkheden van CAO 2.0. Het Nationaal Panel CAO 2.0 2009/2010 geeft daar antwoord op!

Vanaf nu kan iedereen op het onafhankelijk netwerk Werknemer 2.0 en CAO 2.0 aan het Nationaal Panel CAO 2.0 deelnemen. De bètaversie stelt een aantal basisvragen over specifieke kenmerken van CAO 2.0: keuzevrijheid en zeggenschap over werktijden. De komende tijd zal de vragenlijst verder worden uitgebreid. Door in 2009 en 2010 grote aantallen reacties te meten ‘groeit’ het inzicht in de voorkeuren over CAO 2.0. De resultaten van het Nationaal Panel CAO 2.0 worden regelmatig gepubliceerd.

Neem nu zelf deel aan het Nationaal Panel CAO 2.0 via http://hsarbeidsvoorwaarden.ning.com. Naast het Nationaal Panel CAO 2.0 treft u daar ook de YouTube-film CAO 2.0 en veel informatie in de vorm van artikelen en discussies. Door lid te worden van het netwerk (niet verplicht voor uw deelname aan het Nationaal Panel CAO 2.0) kunt u ook uw eigen berichten en opvattingen over CAO 2.0 plaatsen.

Het Nationaal Panel CAO 2.0 2009-2010 is een initiatief van
HS-ARBEIDSVOORWAARDEN | CAO-advies en onderhandelingen (http://www.hs-a.eu)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: