Wij durven te veranderen!

Vanaf aanstaande maandag 1 september werken wij samen. Als partners. Dat is voor ons beiden een grote verandering. Wilco werkte voorheen in dienstverband. Nu gaat hij als partner van HS Arbeidsvoorwaarden verder. Henk richtte HS Arbeidsvoorwaarden in 2007 op. Tot nu toe alleen. Nu gaan we samen verder. Dat vinden we best spannend. Maar ook en vooral uitdagend. Samen zijn we nog beter in staat om onze klanten van dienst te zijn. Wilco met zijn ruime ervaring met praktische beleidsonderzoeken en begeleiding van complexe projecten en processen op het terrein van CAO en arbeidsverhoudingen. Henk met zijn jarenlange ervaring in en rond CAO-onderhandelingsprocessen. In alle sectoren van de economie. Aan beide kanten van de onderhandelingstafel.

Veranderen hoort bij CAO en arbeidsverhoudingen. Die moeten ook veranderen. Omdat de wereld er omheen verandert. Nederland maakt een omslag door van traditioneel werkgeverschap naar eigentijds ondernemerschap. Dat vraagt om meer maatwerk, volwassen arbeidsverhoudingen, meer samen met dan tegenover elkaar, puzzelen in plaats van touwtrekken. Gericht op afspraken die er toe doen en die worden nageleefd. Daarover adviseren, begeleiden en ondersteunen we onze klanten. Zodat zij de uitdagingen die op hen afkomen kunnen aangaan en de kansen die daaruit voortvloeien volop kunnen benutten. Dat is onze passie, waar we ons nu samen voor gaan inzetten. Met volle kracht!

Wij durven te veranderen! Staat u ook voor grote veranderingen op het terrein van CAO en arbeidsvoorwaarden? Vindt u het ook spannend om te veranderen? Bel ons dan eens voor een kennismakingsafspraak. Wij kijken er naar uit!

Henk Strating en Wilco Brinkman
Partners HS Arbeidsvoorwaarden
(0638544483 of 0641396407)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: