€ 50 KORTING voor lezers van CAOpinie©

De zomermaanden lenen zich bij uitstek voor reflectie en verdieping. Dat geldt zeker ook voor onderhandelaars, die in deze periode, waarin veel onderhandelingen stil liggen vaak even tijd voor zichzelf hebben.

Wij organiseren aan het eind van de zomervakantie een unieke Summerclass voor onderhandelaars: CAO-onderhandelaars van werkgevers(organisaties) en vakbonden, OR-leden en bestuurders, bestuurders van sector- en pensioenfondsen. De titel die we hebben gekozen luidt: Leiden of lijden in onderhandelingen?

Beide komen we in de praktijk tegen: onderhandelaars die onderhandelingen leiden, maar ook onderhandelaars die aan onderhandelingen lijden. In deze Summerclass gaan we met elkaar op zoek naar leiderschap in onderhandelingen. Wat is dat, wat is daar voor nodig en wat levert je dat als onderhandelaar op? We doen dat met een uniek programma dat we speciaal voor deze Summerclass hebben ontwikkeld. Interactief, met leuke, speelse en ontspannen oefeningen met veel ruimte voor het delen van eigen kennis en ervaring. Leren van en aan elkaar!

De Summerclass wordt onderbroken door een uitgebreide Italiaanse pranzo (lunch) verzorgd door Italiaans hobby-huiskamerrestaurant CUCINA HELENA CANTINA, met heerlijke Italiaanse gerechten en (voor wie dat wil) mooie wijnen en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

In bijgaande beschrijving vind je alle informatie op een rij.

De groepen zijn klein (6 tot 8 deelnemers), de data worden in overleg met de deelnemers gekozen en de kosten zijn laag: € 345 excl. BTW incl. lunch en borrel. Lezers van CAOpinie© die zich voor 1 augustus aanmelden met vermelding “KORTING CAOpinie©” krijgen € 50 korting en betalen slechts € 295 excl. BTW!

Met vriendelijke groet,

Henk Strating en Wilco Brinkman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: