Voluit voor CAO-vernieuwing!

De vakantie is voorbij. Een nieuw CAO-najaar wacht. Wordt het een spreekwoordelijk heet najaar? Of een najaar van CAO-vernieuwing? Wij dragen graag bij aan het laatste. Dat doen we door bedrijven, branches en CAO-partijen op maat te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden bij CAO-vernieuwing, procesmatig en inhoudelijk. Wij zijn betrokken bij vernieuwing van een aantal ondernemings- en bedrijfstak-CAO’s, waar we de kennis en ervaring die we elders hebben opgedaan inzetten. Zo ontstaat een mooie kruisbestuiving!

Bij twee activiteiten willen we in het bijzonder stilstaan.

CAObjectief CPB voor de CAO
Dit weekend presenteert HS Arbeidsvoorwaarden samen met Pointlogic CAObjectief CPB voor de CAO! CAObjectief biedt CAO-partijen de mogelijkheid CAO-voorstellen, resultaten, kosten, opbrengsten en arbeidsvoorwaarden objectief, onafhankelijk en onpartijdig te laten berekenen. CAObjectief CPB voor de CAO! Maak kennis met CAObjectief via de nieuwe website! CAObjectief is ook te volgen op Twitter @CAObjectief en LinkedIn.

Toekomst van de CAO op de Nationale Ondernemersdag
Op 10 september 2015 wordt op het Plein in Den Haag de Nationale Ondernemersdag gehouden. HS Arbeidsvoorwaarden, FNV Jong, CNV Jongeren en Atrium Groep verzorgen tussen 11.30 en 13.30 uur de interactieve sessie De toekomst van de CAO: ondernemen met arbeidsvoorwaarden. Aanwezige ondernemers kunnen vanaf de ‘zeepkist’ hun mening geven. Maar lezers van CAOverzicht kunnen ook meepraten! Via Twitter komen berichten met #caotoekomst rechtsreeks op het scherm en worden betrokken bij de invulling van de CAO voor de Toekomst! Doe je mee?

Wij hopen met deze initiatieven en activiteiten komend najaar constructief bij te dragen aan vernieuwing van CAO’s. Daar hebben we heel veel zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: