10 JAAR PUZZELEN

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van HS Arbeidsvoorwaarden verscheen deze week het boek 10 JAAR PUZZELEN. Het bevat een keuze van artikelen, columns en blogs die Henk Strating, die HS Arbeidsvoorwaarden tien jaar geleden oprichtte, schreef in kranten, vakbladen en op web-sites. Hans Biesheuvel, oprichter van ONL voor Ondernemers, schreef het voorwoord voor het boek. Hij benadrukt daarin het belang van puzzelen in onze complexe samenleving en noemt het boek een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de arbeidsmarkt nu en in de toekomst.

Het eerste exemplaar van 10 JAAR PUZZELEN werd vrijdagmiddag aangeboden aan Martin Visser, nieuwscoördinator en columnist van De Financiële Telegraaf, die veel columns over arbeidsverhoudingen in Nederland publiceert, zowel geschreven als gesproken. In zijn reactie benadrukte Visser het belang van puzzelend onderhandelen, het concept voor verbindend onderhandelen, dat wij ontwikkeld hebben en in de praktijk toepassen. Visser refereerde aan zijn eigen ervaring als CAO-onderhandelaar voor de NVJ, de journalistenvakbond. Traditionele CAO-onderhandelingen, waarbij partijen elkaar als touwtrekkers bevechten kán volgens Visser eigenlijk niet tot goede resultaten leiden.

Klanten en relaties van HS Arbeidsvoorwaarden ontvangen een exemplaar van het boek.Geïnteresseerde lezers van CAOpinie kunnen zolang de daarvoor beschikbare voorraad strekt een exemplaar van het boek ontvangen als ze een mail met naam, adres, functie en organisatie sturen aan henk@hsarbeidsvoorwaarden.nl.

Henk Strating en Wilco Brinkman, partners HS Arbeidsvoorwaarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: